Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözünün yaşını sileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dereden karşıya geçmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına inanılır.

Rüyada dereden geçtiğini görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, mal kaybına uğrayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments