Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak mesleğinde çok başarılı olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ailesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Rüyada dar yerde yatmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yerde sıkışmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments