Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi geçmeye çalışmak

Rüyada denizi geçmeye çalışmak

Rüyada denizi geçmeye çalışmak manevi olarak huzur içinde olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, mutluluk bulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yönetici makamına geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada sudan geçmeye çalışmak büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, biraz dinleneceğine delalet eder.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, emrinde insan çalıştıracağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments