Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dar bir yerde uyumak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini dar bir yerde görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments