Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden karşıya geçmek

Rüyada dereden karşıya geçmek

Rüyada dereden karşıya geçmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Rüyada dereden karşıya geçmek kaybetmeyi göze alamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, bütçesinin küçüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Rüyada gölden karşıya geçmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, fırsatların heba edileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalet eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek inancının zayıflayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kazancının günbegün artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments