Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden geçtiğini görmek

Rüyada dereden geçtiğini görmek

Rüyada dereden geçtiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden geçtiğini gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada dereden geçtiğini görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Rüyada otobüs kazası geçirmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ticarette yol katedeceğine işarettir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada delikten geçtiğini görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saatin geçtiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada kriz geçirmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, evlerin ayrılacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments