Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden geçmeye çalışmak

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak gelirin tükeneceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendine çeki düzen vereceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, verimin her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada köprü geçtiğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak gelecekte yüzünün güleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments