Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden geçmeye çalışmak

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada nehirden geçtiğini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, verdiği sözleri tutacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rahat nefes alınacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments