Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından kan aktığını görmek

Rüyada kulağından kan aktığını görmek

Rüyada kulağından kan aktığını görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet eder.

Rüyada kulağından kan aktığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kulağının aktığını görmek zenginlik kazanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kulağın aktığını görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak aktığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kan aktığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments