Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede kurbağa görmek

Rüyada derede kurbağa görmek

Rüyada derede kurbağa görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada derede kurbağa gördüyseniz:

  • Davranışlarınızın gerçekten fark yaratabilceği olaylara odaklanmalısınız.

Rüyada derede kurbağa görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman kurbağa görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbağa yakalamak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, gözyaşının dineceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek seyahatlere katılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir araya geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Rüyada çiğ kurbağa yemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada iri kurbağa görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada mavi kurbağa görmek çok dikkat çekeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments