Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yemek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada çiğ et yediğini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments