Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kurbağa görmek

Rüyada iri kurbağa görmek

Rüyada iri kurbağa görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, önemli yerlere geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, helal rızık elde edeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri kurbağa gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada iri kurbağa görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada denizde kurbağa görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bununla yüceleceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada su kurbağası görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek sevinç dolu haberler alacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ağzında kurbağa görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments