Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kurbağa yemek

Rüyada çiğ kurbağa yemek

Rüyada çiğ kurbağa yemek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, güzel bir iş fırsatına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çiğ kurbağa yemek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada çiğ kurbağa yemek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa yemek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa bacağı yemek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa yemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ kestane yemek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada çiğ insan eti yemek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments