Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kurbağa görmek

Rüyada mavi kurbağa görmek

Rüyada mavi kurbağa görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, içinin ferahlayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine inanılır.

Rüyada mavi kurbağa gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada mavi kurbağa görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Rüyada cebinde kurbağa görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek tartışmalar yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak kurbağa görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments