Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere üzerinden geçmek

Rüyada dere üzerinden geçmek

Rüyada dere üzerinden geçmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Rüyada kirli dereden geçmek sağlıklı bir kişi olmaya, zor durumda kalınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada berrak dereden geçmek mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada dere üstünden geçmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada dere içinden geçmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek şen kahkahalar atacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dere üzerinden geçmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derenin üstünden geçmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada derenin üzerinden geçmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments