Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin üstünden geçmek

Rüyada derenin üstünden geçmek

Rüyada derenin üstünden geçmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, büyük üzüntüler olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada derenin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada derenin üstünden geçmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına inanılır.

Rüyada dere üstünden geçmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada berrak dereden geçmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada dereden yüzerek geçmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek zor bir işe girileceğine, kendi işini kuracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada dereden geçmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments