Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin üzerinden geçmek

Rüyada derenin üzerinden geçmek

Rüyada derenin üzerinden geçmek çekilen çilelerin sona ereceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Rüyada derenin üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada taşlı dereden geçmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada derenin üstünden geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada atla dereden geçmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada dereden yüzerek geçmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalettir.

Rüyada dereden arabayla geçmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işarettir.

Rüyada dere üstünden geçmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada derenin üzerinden geçmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments