Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı dereden geçmek

Rüyada taşlı dereden geçmek

Rüyada taşlı dereden geçmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada taşlı dereden geçmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, asil kimselerden çıkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada dere üzerinden geçmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek kazancının günden güne arttıracağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalettir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada akan dereden geçmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ağız tadının bozulmayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin üstünden geçmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sevinçli haberler geleceğine yorulur.

Rüyada dere içinden geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments