Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere içinden geçmek

Rüyada dere içinden geçmek

Rüyada dere içinden geçmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dere içinden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Rüyada dere içinden geçmek hatalarını fark edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, hastalıklarının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarından geçmek hayattan yana umudunun kırılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dere üzerinden geçmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla dereden geçmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden geçmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalettir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments