Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak dereden geçmek

Rüyada berrak dereden geçmek

Rüyada berrak dereden geçmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işsizin iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak dereden geçmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada berrak dereden geçmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede berrak su görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada berrak dere görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Rüyada berrak bir dere görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işarettir.

Rüyada temiz berrak dere görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada berrak akan dere görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada berrak sudan geçmek sıkıntılı günler geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine inanılır.

Rüyada çamurlu dereden geçmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, düşmanlarına da dost olacağına, dinamik olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments