Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere üstünden geçmek

Rüyada dere üstünden geçmek

Rüyada dere üstünden geçmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dere üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Zamanlama sorunlarını kaldırın.

Rüyada dere üstünden geçmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada derenin üstünden geçmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereyi geçmek tekin olmayan işlere girileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık dereden geçmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere üzerinden geçmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada dereden karşıya geçmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada dereden geçmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments