Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli dereden geçmek

Rüyada kirli dereden geçmek

Rüyada kirli dereden geçmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli dereden geçmek gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada kirli dereden geçmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bulanık dereden geçmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak dereden geçmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada dere üstünden geçmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada dereyi geçmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üzerinden geçmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derenin üzerinden geçmek patron koltuğuna yükseleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments