Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremle sallanmak

Rüyada depremle sallanmak

Rüyada depremle sallanmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bahtın açılacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremle sallanmak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olup sallanmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalettir.

Rüyada depremde sallanmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına inanılır.

Rüyada depremden sallanmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada depremden sallandığını görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada deprem sallanması görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments