Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sallandığını görmek

Rüyada depremden sallandığını görmek

Rüyada depremden sallandığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Rüyada depremden sallandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Rüyada deprem olup sallanmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Rüyada deprem sallanmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada depremden sallanmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments