Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sallanmak

Rüyada depremden sallanmak

Rüyada depremden sallanmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ekmeğinin artacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, mutluluğunun katlanacağına, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremden sallanmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada deprem olup sallanmak mallarının artacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden sallandığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada depremde sallanmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalettir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bütçesinin küçüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Rüyada depremden sallanmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments