Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olması ama hissetmemek

Rüyada deprem olması ama hissetmemek

Rüyada deprem olması ama hissetmemek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Rüyada depremi hissettiğini görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada hisse senedi görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu hissetmemek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada hisse satmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarını hissetmemek huzurlu günler görüleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Rüyada hisse almak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada acı hissetmemek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments