Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sallanmak

Rüyada deprem sallanmak

Rüyada deprem sallanmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada deprem sallanmak gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada deprem olup sallanmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremden sallanmak hayatına yeni bir yön vereceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem sallanması görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, talihinin artacağına işaret eder.

Rüyada depremden sallandığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, mutlu olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek hastalığın biteceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments