Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten saklanmak

Rüyada polisten saklanmak

Rüyada polisten saklanmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada polisten saklandığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada polisten saklanmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada polislerden saklanmak büyük atılımlarda bulunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalet eder.

Rüyada masa altına saklanmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayır ve bereketin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada köpekten saklanmak başarılı adımlar atılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada birinden kaçarak saklanmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada samana saklanmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments