Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okula saklanmak

Rüyada okula saklanmak

Rüyada okula saklanmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada okula saklanmak gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada okula saklanmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dolaba saklandığını görmek içsel güvensizliklerinize, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada aslandan saklanmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işarettir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada camiye saklanmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Rüyada katilden saklanmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments