Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa saklanmak

Rüyada toprağa saklanmak

Rüyada toprağa saklanmak kafasındaki sorunları çözeceğine, şansının ve bahtının döneceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa saklanmak gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada toprağa saklanmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın altına saklanmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Rüyada kiliseye saklanmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ateşten saklanmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada samanlıkta saklanmak iş hayatında zarar edileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada kapının arkasına saklanmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide saklanmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments