Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmak ve saklanmak

Rüyada korkmak ve saklanmak

Rüyada korkmak ve saklanmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, geçiminin zor hale geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada korkmak saklanmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, borçlarını bitireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada saklanmak korkmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, maddi gücünün artacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkmak ve saklanmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden saklanmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada dolap arkasına saklanmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Rüyada bahçede saklanmak verilen  sözlerin tutulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada evde saklanmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments