Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup saklanmak

Rüyada korkup saklanmak

Rüyada korkup saklanmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkup saklanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak yüksek moralli olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada korkup eve saklanmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinden korkup saklanmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkudan saklanmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada korkup saklanmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize saklanmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde saklanmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments