Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sağ kurtulmak

Rüyada depremden sağ kurtulmak

Rüyada depremden sağ kurtulmak makamının ve itibarının yükseleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işarettir.

Rüyada depremden sağ kurtulmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada depremden sağ kurtulmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yüklü siparişler alacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Rüyada depremden sağ çıkmak uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada depremde sağ kalmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayatın düzene gireceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet eder.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yeni işler yapılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden kurtulmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada deprem kurtulmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments