Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sağ çıktığını görmek

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden sağ çıktığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada depremden sağ çıkmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada depremden sağ kurtulmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde sağ kalmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, yüklü siparişler alacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada ölü babasını sağ görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hakkını alacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments