Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, istediği başarıyı göstereceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına inanılır.

Rüyada depremden sağ kurtulmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, geriye doğru gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kazadan kurtulmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, zararların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak iyi zamanlar geçireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments