Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sağ çıkmak

Rüyada depremden sağ çıkmak

Rüyada depremden sağ çıkmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, tabiatı kötü olan kişiye, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada depremden sağ çıkmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Rüyada depremden sağ çıkmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada depremden sağ kurtulmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada depremde sağ kalmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak yeni bir ortama gireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaştan sağ çıkmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments