Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden kurtulmak

Rüyada depremden kurtulmak

Rüyada depremden kurtulmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bunun farkına varacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada depremden kurtulmak gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada depremden sağ kurtulmak kazancın daha da artacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden kurtulmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, her nimetin lezzetine varacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve kurtulduğunu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremden korkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada deprem ve ev yıkılması görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada deprem olup sallanmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments