Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden kurtulduğunu görmek

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, her istediğini elde edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Rüyada deprem kurtulmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve kurtulduğunu görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek icat yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden sağ kurtulmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden kurtulmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde olmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada deprem ve tsunami görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada evde deprem olduğunu görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments