Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde sağ kalmak

Rüyada depremde sağ kalmak

Rüyada depremde sağ kalmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada depremde sağ kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada depremde sağ kalmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden sağ çıkmak yepyeni biri haline geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremden sağ kurtulmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada depremin altında kalmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına inanılır.

Rüyada depremde evin altında kalmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Rüyada depremde göçük altında kalmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zafer elde edeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak yeni bir yol çizileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments