Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem kurtulmak

Rüyada deprem kurtulmak

Rüyada deprem kurtulmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, herkesten ileriye gideceğine, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada deprem kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek çirkin bir iş yapmaya, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremden kurtulmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve kurtulduğunu görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada deprem kurtulmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden sağ kurtulmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabede deprem olduğunu görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada deprem olmuş görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, namının yürüyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada depremde insan kurtarmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments