Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizleri aşmak

Rüyada denizleri aşmak

Rüyada denizleri aşmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, makbul olan mallar edineceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada denizleri aşmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada denizleri aşmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Rüyada denizi aşmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işarettir.

Rüyada deniz aşmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada engel aşmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağları aşmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir engeli aşmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada engeli aşmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Rüyada engelleri aşmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments