Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz aşmak

Rüyada deniz aşmak

Rüyada deniz aşmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çıkış yolları bulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Rüyada deniz aşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Rüyada deniz aşmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada denizi aşmak kötü haberler alınacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Rüyada denizleri aşmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada engel aşmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işarettir.

Rüyada engeller aşmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada okyanus aşmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgaları aşmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dağ tepe aşmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, başarıları ile tanınacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments