Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağları aşmak

Rüyada karlı dağları aşmak

Rüyada karlı dağları aşmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada karlı dağları aşmak gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada karlı dağları aşmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağları aşmak alım gücünü yitireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağı aşmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ aşmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerin sürekli artacağına delalettir.

Rüyada dağ tepe aşmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalettir.

Rüyada duvar aşmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir engeli aşmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulur.

Rüyada duvarı aşmak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments