Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi aşmak

Rüyada denizi aşmak

Rüyada denizi aşmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizi aşmak gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada deniz aşmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizleri aşmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizi aşmak kazancını arttıracağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına delalettir.

Rüyada tepeler aşmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işarettir.

Rüyada karlı dağları aşmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada engel aşmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet eder.

Rüyada tepeyi aşmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir engeli aşmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments