Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde oturmak

Rüyada denizin üstünde oturmak

Rüyada denizin üstünde oturmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayırlı işlere girişileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bundan hayır göreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada deniz üstünde oturmak işlerinde başarılı olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde oturmak maddi açıdan zarar edileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak barış için adım atacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işarettir.

Rüyada kumun üstünde oturmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kabenin üstünde oturmak haneden birinin ayrılacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstünde oturmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağın üstünde oturmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments