Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun üstünde oturmak

Rüyada kumun üstünde oturmak

Rüyada kumun üstünde oturmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, işinin aksayacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kum üstünde oturmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kumun üstünde oturmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kum üzerinde oturmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada kumda oturmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kumun üstünde yürümek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalettir.

Rüyada kum üstünde yatmak olumsuz olaylar yaşayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada üstünde kum görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments