Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üstünde oturmak

Rüyada kayanın üstünde oturmak

Rüyada kayanın üstünde oturmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kısmetinin açılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde durmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Rüyada buzda kayan görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayan toprak görmek iş hayatının düzeleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments