Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa üstünde oturmak

Rüyada masa üstünde oturmak

Rüyada masa üstünde oturmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada masa üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Rüyada masanın üstünde oturmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Rüyada masa üstünde oturmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplantı masasında oturmak canını sıkılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına inanılır.

Rüyada nikah masasına oturmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet eder.

Rüyada yemek masasında oturmak herkesi doğru yola çağıracağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yemek masasına oturmak uygulayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın etrafında oturmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak hayatındaki rahatlığın artacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments