Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın üstünde oturmak

Rüyada yatağın üstünde oturmak

Rüyada yatağın üstünde oturmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada yatak üstünde oturmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada yatağın üstünde oturmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde oturmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada taş üstünde oturmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işarettir.

Rüyada ay üstünde oturmak bir hastalıktan kurtulunacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde oturmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, spor yapmaya başlanılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç üstünde oturmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments