Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin üstünde oturmak

Rüyada kabenin üstünde oturmak

Rüyada kabenin üstünde oturmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada kabenin üstünde oturmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Rüyada kabede oturmak yepyeni biri haline geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada kabenin üzerinde oturmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine inanılır.

Rüyada kabenin üstünde uçmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde kabe görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünü görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde olmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments